sunnuntaina, syyskuuta 10, 2006

Terveiset Elämältä

Terveiset neliapiloilta, vaahtopäiseltä järvenselältä, joutsenperheeltä, pihan yli pomppineelta kärpältä.

Terveiset riepottelevalta syystuulelta, tuvan takkatulen ritinältä, kehäkukkien oranssilta, samettiorvokeiden sinisiltä silmiltä, solakoilta valkosipulin varsilta, rupsahtaneilta tillinoksilta, aikuistuvilta perunan mukuloilta.

Terveiset kukkivilta ja nupuillaan olevilta valkeilta ja punaisilta ruusuilta. Vilkutuksia vastaistutetulta villiruusulta, joka ilmoittaa olevansa hengissä.

Terveiset kahdenviikon vanhalta "kaivopuistolta", joka on alkanut vihertää apilikkoa. Uusi kaivo oli saanut vintturin ja pumpun, kepeästi vettä juoksuttavan. Miehen maanrakennustyöt olivat onnistuneet yli odotusten.

Terveiset uudelta ulkohuussilta, joka on vihitty arkiseen käyttöönsä pari viikkoa sitten ja jossa voit sydänikkunaovi selällään nautiskella järvimaisemasta ja pihakoivikosta. Mies oli valanut uuden rappusen oven eteen, siirtänyt nurmimaton "luonnonsuojelualueelta" ettei hiekka kantaudu kengänpohjissa turhaan sisälle asti. Viikonlopun aikana löysimme rappusille myös uudet matot. Että voi ihminen olla onnellinen pienistä suurista asioista!

Terveiset tuvan hiljaisuudelta, syviltä ja makoisilta päiväunilta, kynttiläntuoksuilta ja lyhtyjen loisteelta.

Terveiset lauantai-illan lumoavalta tähtitaivaalta, täydenkuun rakentamalta kimalteiselta kuunsillalta järvenpinnassa.

Terveiset Elämältä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kauniista terveisistä.

sivuaskel kirjoitti...

Kiitos kommentista, Susupetal! Voimia on taas kerätty :) vaikka ihan innostavaa on tämä hyvin toisenlainen elämä täällä hyörinän keskellä. :)

Haavetar kirjoitti...

Kiitos!!

sivuaskel kirjoitti...

Kiitos, haavetar!. Elämä on! Trapetsitaiteilijallakin. :)

Liisa kirjoitti...

Olipa mukavat terveiset!

sivuaskel kirjoitti...

Kiitos liisa. Elämä on. Kussa kulloinki. :)