lauantaina, syyskuuta 22, 2007

Parasta mitä tiedän on hiljaisuus.

5 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Tuttua, niin tuttua, ja lisäisin tuohon vielä, että sellainen hiljaisuus, jossa ei ole edes kirjoitettua, ei painettua sanaa. Ei edes kuvia. Vain tyhjyys, joka tuudittaa mielen rauhaan.

sivuaskel kirjoitti...

Susupetal, niin juuri. Kun infoähky ja työstressi on huipussaan ei jaksa ottaa vastaan mitään. Luovuuskin on kadoksissa. Hiljaisuus rauhoittaa mielen.

Salka kirjoitti...

Harvoin sitä täällä kaupungissa huomaa millaisen melusaasteen sisällä asuu. Kun menee maalle tahi saareen huomaa kuinka hiljaisuuskin huutaa korviin. Takaisin palatessa kellonkin tikitys käy korviin. Minä kaipaan usein hiljaisuutta.

sivuaskel kirjoitti...

Salka, hienoo kun on nappulat radiossa, tv:ssä, soittimissa... sen kun vain kääntää namikkaa ja hiljaisuus leviää kuin hiivaleivän tuoksu... :)Kun sen älyää, ettei ole pakko kuunnella mitään. That's the point!

Salka kirjoitti...

Kun toinen on perheessä musiikin ja urheilun ystävä niin aina on joku toosa auki, vaikkei sitä katsoisi. Minä sitten kuljen huoneesta toiseen sammuttelemassa laitteita. Aamupäivät kun olen yksin kotona on harvoin mikään laite auki.