perjantaina, syyskuuta 07, 2007

Perjantai, 070907

Nukuin syvät ja pitkät unet, iltayhdeksästä aamuviiteen. Heräsin ennen kelloa, kaksi vaille viisi. Muutama rivi tänne räpsäyttää kehon hereille, ajattelen.

Ikkunan takana on hämärää, kahvi tuoksuu, mökkipihasta tuodut edellisen viikonlopun kehäkukat alkavat muistuttaa emäntäänsä. Auringonkeltaisen ja oranssinhehkuisen kimpun aukeamattomat nuput nuokkuvat, kukkineet terälehdet hapsottavat repaleisina huiskuina. Persiljankukat kimpun täydennyksenä varistavat keltaista siitepölyään.

Innostava ja vauhdikas työviikko viimeistä päivää vaille täysi. Kalenterissa on sovittuja tapaamisia, ihmisten kohtaamisia, aamukahdeksasta iltapäivään. Sitten mökille, mökeille, sillä esikoinen järjestää tupaantuliaiset punaisessa mummonmökissään, joka on matkan varrella. Muistoja ja nostalgiaa ystävien ja hyvän ruuan kera on luvassa. Ei hullumpaa tämä elämä, vaikka kirjoittaminen ei suju edelleenkään.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen kuva, varmasti yhtä suloinen mökkiviikoloppu tulossa. Iloa ja hyvää oloa toivottelen!

Anonyymi kirjoitti...

Ai ei vai suju? Mitäs tämä hieno teksti sitten on?

Anonyymi kirjoitti...

Sinulle on myönnetty palkinto: "Power of Schmooze Award :it is given to bloggers who "effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don't limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship".

Kuva löytyy blogini sivupalkista :)

Anonyymi kirjoitti...

"Onnea, onnea, onnea vaan; punainen tupa ja perunamaa!"
Rakkaalle esikoisellesi lammin tervehdys! Ehka ensi kesana istahdan mummonmokin kynnykselle...

Salka kirjoitti...

Ellinooran tavoin ihmettelen, että hyvinhän tämä sujuu?

sivuaskel kirjoitti...

Kiitos, Katriina, oli se - mieltä lämmittävä ja elämänmakuinen tunnelmointi-viikonloppu!

Ellinoora, en saa ilmaistua ajatuksiani niinkuin tahtoisin. Päkistämistä se on, edelleen.

Tuima, käynpä kurkkaamassa mitä sivupalkistasi löytyy :)

Paula, mukava jos pääset ensi kesänä Suomeen ja mummonmökin kynnyksellekin :) On ilo nähdä esikoisen hyvinvointia siinä miljöössä.

Salka, kiitos, oma halu on isompi kuin kyky eivätkä ne jostain syystä nyt kohtaa. Mutta kirjoittelenpa minkä kirjoittelen, ehkä joskus sanaiset arkut aukeavatkin.