keskiviikkona, joulukuuta 13, 2006

The surprising stories

Allyalias haastoi tarinameemiin. Mielentilasta riippuen osallistun tai en. Nyt ajattelin.

Siis "Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista ja tarinan haasteblogista, ottamalla yksi virke kustakin. Haasta ne blogikirjoittajat tekemään oma tarinansa, joilta lainasit virkkeet, paitsi sitä joka sinut haastoi."

Tämä vaatii viitseliäisyyttä, mutta täyden työpäivän tehneenä yritän silti :)

"Kummallisen kuuloisia sanoja. Olisihan niissä toki muutama kuvaamisen arvoinenkin. Ensin Harry Belafonte ja Miriam Makeba vievät minut Trainsongin myötä junalla lapsuuteni jouluouluun. (Siis luenko oikein: joulu-ouluun, jossa oli lapsuuteni?) Toki kirjassa on muutakin: mielenkiintoisia tapahtumia ja kuvauksia kirjailijan sukulaisista, ystävistä ja satunnaisistakin tutuista sekä tietysti elämää unkarilaiskylässä lähellä Itävallan rajaa... näistä löytyi ensimmäisenä sopivia lauseita. I try to talk it myself and have a good time."

Repikää tästä: Liisan jutut, Turparullan originaali haaste, Haavetaren tunnelmat, Obeesian todentuntuiset tarinat ! Allyaliaksen haasteesta ajatuksen pätkä ja Ritan hulluttelua loppu!

Sen verran yllytyshulluutta ja hauskuutta pitää elämässä olla. Olen kantanut korteni kekoon.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinkuin huomasit olin jo mukana tarinameemissä. Kiitän haasteesta, mutta annan mennä ohi tällä kerralla.

Anonyymi kirjoitti...

Jännä tarina syntyi valitsemistasi lauseista. Looginen ja samalla melkein tajunnanvirtaa (voiko tajunnanvirta olla loogista?).

Haavetar kirjoitti...

Kiitos tarinasta. Tartun.

(Ja niin, jouluouluun. Lapsuudessani ei ollut kesäisilläkään reissuilla Oulua ilman joulua - tai joulua ilman Oulua. Jouluoulu on sellainen yhtenäinen käsite, että ei siitä voi oikein sanoa, että mikä osa on määrittävä. Erisnimi se ei ole.)

Haavetar

Liisa kirjoitti...

Kiitos haasteesta, vastattu on eikä taikina ole vielä noussut liikaa. kahvi kyllä jäähtyi...

Anonyymi kirjoitti...

Yöllä satoi jonkin aikaa pelottavan rankasti meidän peltikattoon ja tuuli piti niin hirveää meteliä että piti oikein tulla katsomaan onko sinun blogisi vielä paikallaan. Siltä varalta että blogin nimi on enne :)

(Saa nähdä onnistuuko kommentointi. Minulla on ollut pari päivää vaikeuksia jättää kommenttia tämän näköisiin bokseihin.)

sivuaskel kirjoitti...

Kiitos kommenteista jokaiselle yhdessä ja erikseen :)

haavetar; hauska sattuma tuo joulu-oulu :)

rita; tuuli on lietsonut sadetta,mutta viime yönä se lietsoi tähdet taivaalle!! Siis hujautti sadepilvet itään ja kirkasti yöllisen taivaan! Ei niin pahaa etteikö aina hyvääkin :)