torstaina, tammikuuta 04, 2007

Kipu kivumpi tuska

Alan pian uskoa työpaikkalääkärin epäilyyn että niskanikamissani olisi välilevypullistuma.
Eilen sain kivun hallintaan, mutta iltaa kohden tilanne huononi jälleen. Otin lääkärin neuvomana kaksi Panacod-poretablettia - hurlumhei -kipu lähti ku kuppa Töölööstä, niinkuin vanha stadilainen sanonta kuuluu, mutta jalat meni alta, huippas ja oksetti. Huhhuh.

Nukahdin yhdeksältä. Heräsin puoli yksi, viistoista yli kaksi, kymmentävaille kolme, kakskyt yli neljä, puoli kuusi. Koko oikea puoli yläselästä, niskasta ja käsivarresta sormenpäihin asti kuin tulessa. Ortopedille pääsen vasta 16.1. jolloin selviää osuiko työpaikkalääkärin arvelu oikeaan. Magneettikuvaus sen sitten varmistanee.

Pillerirasiapinosta valitsin vähiten kuvottavia ja pienessä hiprakassa kirjoitan tämän ja painun sänkyyn. Kjell Westön "Missä kuljimme kerran" jatkuu sivulta 12.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kipu ei ole kiva kaveri. Voisiko tutkimusta aikaistaa?

Liisa kirjoitti...

Auts! Myötätuntoa täältä. Yritä jouduttaa ortopedille pääsyä.

Allyalias kirjoitti...

Auts... Nyt ei kuulosta yhtään kivalta. Toivottavasti asia selviää pian.

Anonyymi kirjoitti...

Jos kivut käyvät pahemmiksi, kannattaa varmaan yrittää jonkun sairaalan päivystyksen kautta päästä tutkimuksiin saman tien. Ainakin jos tulee pahempia puutumisoireita.

On tuo kurjaa, todella. Koeta kestää.

Anonyymi kirjoitti...

Please! Soita Pentti-ortopedille!!!
Olen huolissaan...ala viivyttele!
Valkoisen amarylliksen kukkailoa lohdutukseksi sinulle taalta...

Rita A kirjoitti...

Äh, harmin paikka ja pullistuma! Itselläni on jännitysniska jota saa helpotetuksi venytyksillä ja välttämällä tiettyjä juttuja kuten liiallista kirjoittamista. En ole aikoihin tarvinnut lääkkeitä juurikaan, ja nyt kokeilen uutta homeopatialääkettä.

I'll keep my fingers crossed for you!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä kuin aiemmat, ei mitään järkeä hoippua lääketokkurassa ja hirveissä kivuissa. Päivystykseen vain. Et saa mitään itsellesi siitä, että yrität olla turhan urhea. Jaksamista kaikin tavoin!

sivuaskel kirjoitti...

Kiitos myötäelämisestä, ystävät, paju,
liisa,
allyalias,
susupetal,
paula,
rita ja
tui !
Tänään taas parempi päivä, kun sain 'tuskafestifaalin' jälkeen kivut laimennettua. Ehkä pääsenkin ortopedille jo 9.1. joten toivoa on niin kauan kuin on elämää.

sikuri kirjoitti...

Sivuaskel, edelliset neuvot hyviä kaikki. Nopeaa apua en tiedä saatavan (ilman lääkäriä) muusta kuin särkylääkkeistä, mutta kehon kemiaa ajatellen lisäisin systeemiin runsaasti antioxidantteja, kuten vihreä tee, jota nykyisin saa pillereinäkin, ja kalsiumia rentouttamaan. Toivottelen pikaista apua!!!

Anonyymi kirjoitti...

sikuri, kiitos, uskon että apu löytyy. Kipu oli viime yön jo siedettävä ja olen löytänyt nyt pilleripinosta parhaimmat yhdistelmät, jotka tuntuvat auttavan. Lopullinen syy selviää vasta ortopedillä tai ainakin niin toivon.

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni tällä hetkellä kaksi välilevytyrää, joten tiedän mitä kipu on ja siihen ei edes tehoa 8 panacodia ja pitkäaikaislääke. 2 kk odotus palkitaan ja pääsen vihdoin töölöön arvioitavaksi. Olen ollut jo ortopedillä ja magneettikuvauksessa yksityisellä, mutta nähtäväsit Töölössä ei suvaita yksityisten leikkauslähetteitä ilman omaa tutkimusta. Kipu on yhtä helvettiä. Tsemppiä. Yritä jaksaa.