maanantaina, tammikuuta 01, 2007

Se meni räiskyen ja paukkuen

UUSI VUOSI 2007.
Tulimme mökiltä hyvissä ajoin. Tihkusateisessa iltapäivässä kuleksimme lähikaupoissa. Ostin lapselleni synttärilahjan. Lahjat. Siis molemmallle. Stockan varjoisilta kujilta löysin kauniin himmelikynttelikön puoleen hintaan. Se koristaa nyt olohuoneen katosta roikkuen. Kaunis. Valkoinen. Katseenvangitsija.

Söimme lipeäkalaa paksun valkokastikkeen kera. Mauste- ja valkopippurin sekä suolan höystämänä. Herkullinen ateria.

Pauketta, räiskettä, pakko-pakko-kivaa. Me köpeksimme kotona. Minä edelleen olkavaivaisena, mies hierojana. Mukava, rauhallinen ilta. Vuoden viimeinen. Ja ensimmäinen.

Rakastamme toisiamme. Ja paljon. Se on tärkeintä. Lastemme elämät mukanamme. Rakkautta, kaikkea hyvää. Mitä muuta osaisimme toivoa.

Tinatkin valettiin. Minulle tuli "mummoankka" - mitähän se enteilee? :) Ja hitusen rahaa. Kuukausittainen palkka, mene tiedä.

Miehelle tuli viriiliä elämää, matkustelua hevosen selässä, rahaakin. Väänneltiin ja käänneltiin tinojen varjoja. Tulkittiin miten haluttiin tai oletettiin.

Elämä ei ole aina sitä miltä se näyttää.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulle tuli tinasta norsu. Jättää paljon tilaa tulkinnoille:)

Ihanaa alkanutta vuotta sinulle ja rakkaillesi, Sivuaskel!

sivuaskel kirjoitti...

Kiitos, susupetal, samoin sinulle, ehtymättömälle ja lahjakkaalle kirjoittajalle! Onnellista, valoisaa ja idearikasta alkanutta vuotta!

Salka kirjoitti...

Ennekuin paukuttelu alkoi pelailimme Monopolia. Vaimo leipoi kirsikkatorttuja ja niitä sitten kylmän maidon kanssa nautiskeltiin ja katseltiin telkusta Heat-Ajojahti-leffa.

Varsinainen uusivuosi menee mulla yleensä pilalle hankalan fobiani vuoksi mikäli olemme kaupungissa ...Joten minun uusivuosi oli lähinnä sitä että kitisin Vaimon sylissä ja aina kun paukahti sukelsin syvemmälle syliin:((

Sinulle ja rakkaillesi toivotan lempeän rakastavaa ja onnellista Uutta Vuotta!

Allyalias kirjoitti...

Kaunis rakkaustarina välittyy teksteistäsi. Parempiolkaista vuotta siis toivottelen. Muuten asiat vaikuttavat olevan mallillaan.

Anonyymi kirjoitti...

Rakkaudella on ääni. Se puhuu. Kuuntelen, mitä se kertoo.

Onnellista uutta vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Mummo Ankasta tulee mieleen vain kaikkea positiivista...;D

Hyvää alkanutta vuotta!